Çarşamba, Ekim 11, 2006

Doktora gittik...

Eveeet gecikmiş bir doktor ziyareti oldu, neden biz bu sefer böyle davrandık anlamış değilim ama sonunda bu sabah İnci hanımı ayağı için doktora götürdüm.
Kızım bak doktor amca sevecek seni, ayağının fotoğrafını çekecek, sen de ayaklarını uzat poz ver diyerek önceden hazırlık yapmaya çalıştım. O da ciciii cicii diye kendi yanağını okşayıp beni tasdik etti. Tüm bunlar doktor beyin odasına girene kadardı ancak. Daha doktoru görür görmez ağlamaya başladı. Sakinleştirme çabaları pek faydalı olmadı, doktor amcanın da adı komşu abisi gibi Hakanmış vs vs.. avutmalar... Ortopedist doktor bey röntgen istedi doğal olarak, hem de iki ayağının birden, küçük olduğundan kıyaslayabilmek için.

İndik mi ayağımızın fotoğrafını çektirmeğe, telkinler hep boşa yine ağladı, zorla çektirdik röntgeni, tekrar doktora çıkıp gösterdik. Birşey görünmedi ama doktor bey bağları zedelenmiş olabilir dedi. Küçük çocuklarda çok küçük şeyler röntgende çıkmayabilir dedi. Dinlensin, gezmesin dedi. Sabah akşam Ibufen ver ve buz tut oraya dedi. Eğer cumartesi gününe kadar kendiliğinden ayağının tamamına basmazsa getirin küçük bir alçıya alalım dedi.

Topuğuna basa basa geziyordu artık onu da engellemeliyim. İnşallah alçı gerekmeden atlatırız, çünkü öyle bir durumda çok huysuzluk yapar, o alçıyı da ayağında tutacağını sanmıyorum...

9 yorum:

Banu dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun. Bundan ciddi bir hastalığı hiç olmasın. Bugün üzüldün ama yıllar sonra gülerek anlatırsın İnci'ye inşallah. Çok öpüyorum ikinizi de.

Nilüfer dedi ki...

Çok teşekkür ederim Banu, yorumun beni hızlandırdı, içim rahat değildi..

Biz de seni ve Ateşi öperiz...

Annelog Atölye dedi ki...

Geçmiş olsun Nilüfer. Alçı zor iş gerçekten. Umarım kısa zamanda atlatırsınız bunları.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun çabuk geçer inşallah Ebru
www.blogcu.com/mutfaksepeti

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Yazını yeni okudum,çok geçmişler olsun.Ya bu akıllı bıdıklar birazda naz yapmayı severler bilirsin. Umarım oda annesine naz yapıyodur.Röntgendede bişey çıkmamış zaten.En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

mzarali dedi ki...

Bak şimdi yaaaa...

Çok çok geçmiş olsun. Taa ne zamandan beri bakıcam İnci hanımın sitesine bir türlü fırsat olmuyordu.Bugün fırsat oldu onda da üzücü haber yazılmış.

İnşallah çabucacık iyileşir.

Nilüfer dedi ki...

Teşekkür ederim Ebrucum..

B.gözün annesi, teşekkür ederim. Bilmem ki naz mı, topallaya topallaya koşuyo :))

Murat, sen hangisisin? Arkadaşım Murat Z. mi, Murat Ö. mü yoksa yeğen Murat mı? Blog mu açtın, açtınsa neden profilini göremiyom... Bilgilendir çatlarım meraktan... Teşekkür ederim... :)

renkler dedi ki...

Geçmiş olsun... Oğlum 3 yaşındayken babası kolundan hızlıca çekmişti, o anda birşey anlamadık ama biraz sonra kolum kolum diye tutturdu ve hep kolunu tutuyordu. Hemen hastaneye götürdük, kolu çıkmış. Rontgende zorlandık ama yine de yaşına rağmen olgun davrandı. Canım yavrum ne üzülmüştüm. İnşallah hızla iyileşir yavrun:-)

Nilüfer dedi ki...

Renkler, sağol... İyileşiyor gibi, biz zaten hala ayağında bişi olduguna inanamıyoruz... Pek bir numaracıdır kendisi de...